Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

به گزارش خبرگزاری بسیج،  در حال حاضر جزئی‌ترین اطلاعات مربوط به ترخیص تمام کالا‌ها و محموله‌ها در سامانه جامع گمرک ثبت می‌شود و تمام اطلاعات به همراه مجوز در بانک اطلاعاتی گمرک ایران موجود است.

لازم به ذکر است که واردات همه کالا‌ها به کشور از طریق گمرکات صرفا بر اساس مجوز‌هایی صورت می‌گیرد که سازمان‌های مربوطه صادر می‌کنند و گمرکات پس از دریافت مجوز‌ها برای تشریفات گمرکی کالا‌ها اقدام لازم را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان واردات برخی از کالا‌ها ممکن است این سوال را در ذهن ایجاد کند که واردات در حجم بالا به چه منظور انجام می‌شود و آیا واردات برخی از اقلام اصلا ضرورتی دارد یا خیر.

یکی از اقلامی که در آمار گمرک دیده می‌شود واردات شتر است که در ۸ ماهه نخست سال جاری بالغ بر هزار و ۲۳۰ تن شتر و سایر گونه‌های شتر از مرز‌های مختلف وارد کشور شده است.

براساس واردات این حجم شتر به کشور حدود بر ۲ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۶۸ دلار ارز از کشور خارج شده است.

همچنین ارزش ریالی واردات این حجم شتر به کشور بالغ بر ۷ میلیارد و ۱۶ میلیون و ۹۳۶ هزار و ۱۶۷ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

گفتنی است شتر از کشور‌های چین، آلمان، افغانستان، امارات متحده عربی، انگلستان، ایتالیا، پاکستان، ترکیه و جمهوری کره وارد ایران شده است.

با پیگیری‌های انجام شده از گمرک و بر اساس اطلاعات موجود در سامانه جامع گمرکی مجوز واردات شتر از طریق بازارچه‌های مرزی و از سوی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی صادر شده و سازمان دامپزشکی مجوز واردات شتر را صرفا برای مصارف گوشتی اعلام کرده است.

با این حال براساس گفته‌ها از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران، صرف بیش از ۲ میلیون دلار ارز برای واردات این حجم شتر در هشت ماهه ابتدایی سال صرفا برای مصارف گوشتی و با مجوز‌های لازم بوده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد